StringalongEnglish Svenska

Vad är Stringalong?


Du kanske har funderat på att börja spela fiol, altfiol eller cello men inte haft tid? Eller ångrar du att du slutade spela för många år sen och vill plocka upp det igen? Kanske slutade du för att spelglädjen försvann när läraren inte anpassade undervisningen efter dig och dina behov och mål?

Då kanske du bara har bestämt dig för att nu är det dags -men vet inte hur du ska ta dig vidare?

Det som driver mig som lärare är att få vara med när någon får upptäcka sin potential så jag bestämde mig för att ta det ett steg till och grundade Stringalong.

Så nu kan vi träffas i Stringalong och göra resan tillsammans!

Var som helst

Vi kan träffas online och ha lektioner. Det gör att du kan befinna dig var som helst i världen och du kan uppleva lärandeprocessen i din egen takt.

Flexibilitet

Lektionerna är alltid individuellt anpassade. Det gör att din unika resa blir just det eftersom flexibilitet också är något som är viktigt för oss. Du kan också få fysiska lektioner om det passar dig bättre.

Anpassat material

Du kommer få tillgång till material anpassat för att du ska nå dina mål med hjälp av videos, övningar och individuellt formade lektioner. Allt för att du ska få växa i ditt spel.

Tillsammans

Tillsammans formar vi upplevelsen som hjälper dig nå dina mål!

What Students say

Vem är Stringalong?Profile pictureHej! Mitt namn är Sarah.

Jag tror att om människor får känna sig kompetenta och lära i glädje så lyckas vi bättre. Den övertygelsen tillsammams med erfarenheten av att själv ha spelat stråkinstrument sen jag var 3 år gammal och undervisat de senaste 20 åren, gjorde att jag startade Stringalong-en plats där du kan få känna att du kan!

Var du än är.

Hör gärna av dig till mig (sarah [AT] stringalong.se) för mer information om hur vi tillsammans kan få dig dit du vill!Några korta fakta om mig

- Konstnärlig Kandidatexamen från Kungliga Musikhögskolan i Stockholm

- Pedagogisk påbyggnadsutbildning för musiker från Stockholms Musikpedagogiska Institut (SMI)

- Certifierad Suzukilärare

- Spelat och turnerat med orkestrar under många år runt om i världen

- Internationellt anställd som violin och violalärare

- Dirigent för flertalet orkestrar och körer-en annan av mina stora passioner i livet

Logo

Kontakta mig

sarah[ AT ]stringalong.se

Facebook